Költöztetés

Áruszállítás, költöztetés, magánszemélyek és cégek részére egyaránt.


Az új lakásba költözés hihetetlenül izgalmas élmény. Van valami szürreális abban, ha először ülünk az új berendezett hálószobában vagy a konyhában, és végre megvan mindennek a maga helye.

De ott ülve, áztatva az újdonsült szabadságérzetben valószínűleg más gondolataid támadnak. Mint például: “hova raktam a törölközőm?!” vagy “remélem nem tört össze a nagyi vázája..”

5 tipp, amivel csökkentheted a költözéssel járó stresszt:

1.) Megfelelő csomagolás

A megfelelő csomagolás azt jelenti, hogy a tárgyak sértetlenül érkeztek az új otthonba. Az áthelyezett tárgyak biztonságának biztosítása érdekében a költözés során javasoljuk, hogy:

Szerezzen be megfelelő csomagolóeszközöket, mint például 3 rétegű kartondoboz a könnyű tárgyakhoz és 5 rétegű a nehezebbekhez. Széles ragasztószalag a címkézéshez, valamit csomagolópapír vagy ruhadarabok a törékeny tárgyak védelméhez, illetve buborékfóliiát.

2.) Címkézz fel mindent világosan és a lehető legrészletesebben.

A pakolást, mozgatást, berendezkedést nagyban megkönnyíti a dolgok helyes jelölése, címkézése. Ne csak a törékeny dobozokat jelöljük (amiről a költöztetők tudni fogják, hogy ezzel bizony óvatosan kell bánni), hanem írjuk rá melyik helyiségbe való és mit tartalmaz, így minden dobozt, tárgyat, bútort egyből abba a szobába lehet vinni majd ahová való, valamit elkerülhető a tárolók felesleges feltúrása.

A lehető legkorábban kezd el a csomagolást. Ha időben be van csomagolva és fel van címkézve minden, az nagyon nagy mértékben tudja csökkenteni a költözéssel járó stresszt és segít ráhangolódni az eseményekre.

3.) Biztosítsd a bútorok, készülékek és elektronikai eszközök megfelelő védelmét.

Legnagyobb gondot általában a TV kézülékek és a monitorok, egyéb kijelzők védeleme jelenti. Sajnos hazánbak nem annyira elterjedtek az ilyen tv dobozok. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk az eszközeinkről. A buborékfólia sok rétegben elegendő lehet, de még jobb, ha polisztirol táblát teszünk a kijlezők elé.

4.) Csomagolj egy alapvető tárgyakat tartalmazó dobozt

A költözéshez szükséges alapvető doboz a legfontosabb. Szó szerint egy doboz (vagy több), mely tartalmazza a legfontosabb tárgyakat/fogyasztási cikkeket, amelyeket naponta használsz, valamint minden fontos dolgot, amire szükséged van ahhoz, hogy befejezd az utolsó előkészületeket a költözés napján, és elkezdhess kicsomagolni a költözés után.

5.) Csak profikra bízd a költöztetést

A professzionális költöztetési szolgáltatók használata a legjobb megoldás a zökkenőmentes és sikeres költözéshez - a tapasztalt szakemberek leveszik a gondot és a stresszt, minden nehéz munkát elvégeznek a számodra, így lesz időd arra, hogy a költözés kalandjának más fontos aspektusaira koncentrálj. Emellett nem kell attól tartanod, hogy egy újonc a folyamat során hibákat követ el, és tönkreteszi tárgyaidat és a teljes költözés élményét - a profik a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon hajtják végre és biztosítják a költözés sikerét.

Tehát, hacsak nem bútorok, egyéb nagy vagy kisebb háztartási cikkek nélkül költözöl az új otthonodba, mindenképp vegyél fel profi költöztetőket. Ügyelj arra, hogy tapasztalt és referenciával rendelkező, megbízható költöztető szakembereket válassz.

Ha nem szeretnél csalódást, keress minket
vagy:

Keress minket bátran:
Ez a honlap biztos kezekben van. Süti szabályzat